Daniel Andreas Aubert
Matematikk: Alle nivåer

Startet opp Studenthjelp i 2010 og har siden den gang undervist i matematikk på alle nivåer.

I 2012 hadde han et halvt års vikariat som lærer i 1P, R1 og R2 på Heltberg Videregående skole på Nydalen.

Med bakgrunn som student på UiO og har planer om å fullføre master i Modellering og Dataanalyse med fordypning i matematisk finans.

Eirik Johannes Fleisje
Matematikk: Grunnskole, 1P, 1P Påbygg, 2P, R1, R2, 1T, 2T

Eirik er 24 år gammel og tar en bachelorgrad i matematikk, informasjonsteknologi og statistikk på UiO.

Han planlegger og fortsette med en mastergrad i matematikk eller statistikk.

Magnus Røen Vodrup
Matematikk: Alle nivåer

Magnus er en 20 år gammel student på bachelorprogrammet Matematikk, Informatikk og Teknologi ved UiO og har valgt studieretningen Matematikk. Han planlegger å fortsette med en mastergrad i matematikk etter bachelor, og håper på å gå videre med doktorgrad etter dette.

Jostein Trøyflat 
Matematikk: Grunnskole, 1P, 1P Påbygg, 2P, R1, R2, 1T, 2T

Jostein er 23 år gammel og har en bachelor i kjemi. Han har matematikk utover det vanlige for en kjemi bachelor og underviser derfor også i matematikk. Han har nå påbegynt master i kjemi

Kine Onsum Moseid
Matematikk: Grunnskole

Kine er 21 år og går på bachelorprogrammet FAM (Fysikk, astronomi og meteorologi) på UiO. Hun planlegger videre å ta en mastergrad i meteorologi, og har en stor interesse for naturfag og klima. Tidligere har hun jobbet som frivillig i Ghana, der hun var barneskolelærer.

Mari Bøe
Matematikk: Grunnskole, 1P, 2P, Biologi: Alle nivåer. Kjemi: alle nivåer.

Mari er en 24 år gammel jente som bor og studerer i Oslo. Hun er fra før utdannet ernæringsfysiolog, og studerer nå til å bli lektor i kjemi og biologi ved Universitet i Oslo.

Daniel Marelius Bjørnstad
Fysikk: Alle nivåer. Matematikk: Alle nivåer. Kjemi: Alle nivåer. Naturfag: Alle nivåer.

Daniel, 22 år og går på bachelor-programmet FAM (Fysikk, astronomi og Meteorologi) på UiO. Har generell interesse for realfag og hadde blant annet kjemi, fysikk og matematikk på videregående. Jeg studerer også programmering og kan også snakke japansk på samtalenivå.

Alexander Fleicher 
Matematikk: Alle nivåer. Fysikk: Alle nivåer

Alexander er en 22 år gammel student ved universitetet i Oslo. Han har studert fysikk og matematikk i tre år og har planer om å gå videre med en mastergrad i numeriske løsninger av fysikkproblemer.